Post Grad

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Vicky Jenson med skuespillerne Shirley Jordan, Michael Keaton, Rodrigo Santoro, Fred Armisen fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den ukuelige optimist Ryden Malby får den mest brutale opvågning, da hun skal ud på arbejdsmarkedet. Hun kan nemlig ikke få et arbejde og er derfor tvunget til at flytte tilbage til sit barndomshjem og tilbage til sin excentriske familie. Her forsøger hun at finde den rigtige fyr og bare en antydning af, hvor hendes liv er på hen. I frustration over livet indser hun efterhånden, at hendes bedste ven er det eneste, som kan give hendes liv lidt mening.

Post Grad

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Post Grad
Instruktør Vicky Jenson
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), familie(family), karriere(career), arbejdsløshed(unemployment), graduering tale(graduation speech)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere