Goodbye Christopher Robin

Er en Familie , Biografi, Drama film instrueret af Simon Curtis med skuespillerne Bentley Kalu, Vicki Pepperdine, Mark McKerracher, Louise Harrison fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

For de fleste er historierne om den honningglade bjørn Peter Plys og alle hans venner kære barndomsminder. Og for manden bag bøgerne A.A. Milne var de en måde at fortælle om forholdet til sin højtelskede søn Christopher Robin – og lægge minderne fra Anden Verdenskrig bag sig. Alt i alt en fortælling, der må siges at være en bio-pic værdig. I ‘Goodbye Christopher Robin’ spiller Domhnall Gleeson hovedrollen som A.A. Milne med Margot Robbie i rollen som hans hustru og mor til lille C.R.

Goodbye Christopher Robin

Detaljer

Genre Familie , Biografi, Drama
Originaltitel Goodbye Christopher Robin
Instruktør Simon Curtis
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere