elizabethtown

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Cameron Crowe med skuespillerne Paul Schneider, Orlando Bloom, Susan Sarandon, Jed Rees fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Det går ikke specielt godt for Drew Baylor. Han er lige blevet fyret fra sit højt betalte job som designer og desuden er hans kæreste lige skredet. Drew er på selvmordets rand, men så dør hans far, og så må Drew vende hjem til sin hjemby Elizabethtown for at deltage i begravelsen. På flyet møder han den rapmundede Claire - og finder ud af, at livet måske alligevel er værd at leve.

elizabethtown

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel elizabethtown
Instruktør Cameron Crowe
Udgivelsesår 2005
Tags nye Kærlighed(new love), faldende i Kærlighed(falling in love), selvmord(suicide), selvmord forsøg på(suicide attempt), flyvemaskine(airplane), begravelse(funeral), Hotel værelse(hotel room), elskere(lovers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film