Barbie og de 12 Dansende Prinsesser

Er en Familie , Animation film instrueret af Greg Richardson med skuespillerne Lalainia Lindbjerg, Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Britt McKillip fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Kong Randolph sender bud efter sin kusine, hertuginde Rowena, som skal lære hans døtre, prinsesse Genevieve og hendes 11 søstre, hvordan man bliver rigtige damer. Men det er ikke spor sjovt, især fordi hun forbyder dem at gøre det, de elsker allermest, nemlig at danse. Søstrene er fortvivlede, indtil de finder en hemmelig indgang til en fortryllet verden, hvor de kan danse til den lyse morgen. Men så bliver deres far pludselig alvorligt syg. Kan de nå at redde ham i tide?

Barbie og de 12 Dansende Prinsesser

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Barbie in the 12 Dancing Princesses
Instruktør Greg Richardson
Udgivelsesår 2006
Tags Barbie, prinsesse(princess), dans(dance), ballet, søstre(sisters), søster søster forholdet(sister sister relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film