take it easy

Er en Diverse, Drama film instrueret af Jesper Høm med skuespillerne Helle Hertz, Nikolaj Egelund, Martin Elley, Stig Hoffmeyer fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ungdomsfilm, der foregår i sommeren 1945, hvor krigen endelig er forbi i Europa. For den syttenårige Herbert (Nikolaj Egelund) og hans sidekammerat i skolen, Allan (Martin Elley), er det faste tilholdssted München Kroen, hvor Leo Mathisens orkester spiller. Orkestrets trommeslager Spjæt (Kasper Winding) er især Herberts idol, mens Allan mere er interesseret i garderobedamen Anita (Nadia Kløvedal Reich) end i musikken. Herbert bor alene sammen med sin mor (Helle Hertz), der er pianist. Han har et job som bud hos en købmand, men supplerer indtægterne ved sortbørshandel. Sortbørsvarerne, der kan afsættes på München Kroen, er skaffet i bytte for ting, Herbert har hugget hos moderen eller købmanden. Til sidst sælger han endog moderens flygel. En sort amerikansk officer, han er blevet venner med, griber ind, da forretningerne er ved at gå lovlig vidt.

take it easy

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel take it easy
Instruktør Jesper Høm
Udgivelsesår 1986
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere