Far Til Fire Gi'r Aldrig Op

Er en Familie , Komedie film instrueret af Claus Bjerre med skuespillerne Therese Glahn, Niels Olsen, Camilla Bendix, Regitze Estrup fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Far er yt og bliver fyret fra sit arbejde som bogholder. Den nye chef vil noget helt andet og tager meget lettere på tingene. Far er selvfølgelig frustreret over sin fyring og beslutter med børnenes hjælp at vinde sit arbejde tilbage. Samtidig har lille Per gang i at kopiere penge. Han ved ikke det er ulovligt før det pludselig bliver fortalt i Nyhederne at der er falske penge i omløb. Familien står sammen og de redder trådene ud, således at Per ikke bliver opdaget og far får sit arbejde tilbage.

Far Til Fire Gi'r Aldrig Op

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Far til fire - gi'r aldrig op!
Instruktør Claus Bjerre
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere