Madicken på Junibakken

Er en Familie film instrueret af Göran Graffman med skuespillerne Mikael Eriksson, Sebastian Håkansson, Jonna Liljendahl, Karin Miller fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Madicken er aldrig ude på at lave ballade, men... der var lige den gang, hvor hun arrangerede en skovtur for sig selv og sin lillesøster Elisabeth og det hele endte med hjernerystelse og en slem forskrækkelse. Eller da hun opfandt den falske klassekammerat - Richard - der fik skyld for et hav af gale streger. Men det er ikke kun Madicken der finder på ting og sager. Elisabeth følger godt med. Hun er f.eks. god til at putte ærter op i næsen, som lægen knap nok kan få ud...

Madicken på Junibakken

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Madicken på Junibacken
Instruktør Göran Graffman
Udgivelsesår 1980
Tags barn(child), shenanigan, Sverige(sweden)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film