Far Til Fire På Landet

Er en Familie film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ole Neumann, Otto Møller Jensen, Birgitte Bruun, Ib Mossin fra 1955

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Det er sommer og far og de fire børn skal være hjemme. De tre små plager hele tiden for at familien skal tage på landet. Da Søs en dag fortæller at de kan bo på et billigt pensionat i Jylland, beslutter far at de alligevel skal tage på ferie. I Jylland går familien i vandet og Ole, Mie og Lille Per møder to andre københavnske børn, Hanne og Kjeld, som de hurtigt bliver gode venner med. Ole, Kjeld og Lille Per tager en dag ud og sejle, men kommer så langt fra kysten at de ikke kan finde hjem. Søs får nogle fiskere til at holde udkik efter børnene. Alt imens børnene oplever forskellige faretruende situationer, læser far krimier.

Far Til Fire På Landet

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Far til fire på landet
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1955
Tags ferie(holiday)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film