piger til søs

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Finn Henriksen med skuespillerne Per Pallesen, Lars Høy, Torben Jensen, Lille Palle fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Denne gang er vore piger fra “Piger i Trøjen“, Ulla Jessen, Marianne Tønsberg og Helle Merete Sørensen udkommanderet til fjernkendingskursus på Holmen. Gaster fra minelæggeren “Falster“ inviterer pigerne på uofficielt besøg ombord. Uheldigvis bliver der alarmering og “Falster“ står til havs med tre blinde passagerer, der ikke er så glade for den ufrivillige tur - bl.a. efterlader Irmgard (Marianne Tønsberg) sit barn, der dog får sergent Vasby (Dirch Passer) som en ikke helt almindelig babysitter. Nyd Karl Stegger som chef og Henning Jensen som næstkommanderende.

piger til søs

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel piger til søs
Instruktør Finn Henriksen
Udgivelsesår 1977
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere