kingpin

Er en Sport, Komedie film instrueret af Peter Farrelly med skuespillerne Will Rothhaar, Vanessa Angel, Lin Shaye, Bill Murray fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Roy Munson havde engang en lysende fremtid for sig som professionel bowling-spiller. Men den slimede Ernie McCracken ødelagde det hele ved at få nogen til at stoppe Munsons hånd ind i en bowlingkugle-returneringsmaskine... Nu 20 år senere går det ikke så godt for Munson. Herregud, det er svært nok at få arbejde, selv om man har to hænder! Men så møder han Ishmael, en Amish, der drømmer om at nå til tops i bowlingverdenen, og Munson ser pludselig en smutvej tilbage til livet i overhalingsbanen. Hvis han nu hjælper Ishmael til tops og selv scorer kassen på vejen... Men så dukker et spøgelse fra fortiden op i hele dets usympatiske, hentehårs-kronede selvtilstrækkelighed.

kingpin

Detaljer

Genre Sport, Komedie
Originaltitel kingpin
Instruktør Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Udgivelsesår 1996
Tags Sport, Sport film(sports film), usandsynligt elskere(unlikely lovers), bowling Team, Kingpin, handicap, seksuel fordel(sexual favor), Star Spangled banner, hår tab(hair loss), bibelske fortolkning(biblical interpretation), kam over(comb over), kvinde stripper(female stripper), hoppeborg dukke(inflatable doll), combover, transport(carriage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film