Permission

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Brian Crano med skuespillerne Marc Iserlis, dan stevens, Raúl Castillo, François Arnaud fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

Hvad nu hvis “den eneste ene” ikke er den eneste? Anna (Rebecca Hall) og Will (Dan Stevens) er hinandens første alt: Første kys, første kærlighed og første og eneste forhold. Da Will vil fri til Anna, foreslår vennen Reece, at de går i seng med andre før ægteskabet. Parret begiver sig nu ud i det ukendte uden for forholdets monogame grænser. Permission er en moderne kærlighedshistorie om monogami og datingens uforudsigelige, morsomme verden og har desuden Jason Sudeikis og Gina Gershon på rollelisten. Den perfekte hyggeaften for venner og kærester!

Permission

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Permission
Instruktør Brian Crano
Udgivelsesår 2018
Tags ægteskab forslag(marriage proposal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere