Texas Killing Fields

Er en Historisk, Thriller, Krimi film instrueret af Ami Canaan Mann med skuespillerne Jessica Chastain, Annabeth Gish, Stephen Graham, Jason Clarke fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I perioden 1983 til 1991 bliver fire kvinder myrdet og gemt på eksakt samme sted, Calder Road i League City, Texas. To af kroppene er aldrig blevet identificerede. Dette er den sande historie om en mands stæben efter at opklare mordene i et skræmmende miljø - de giftige oliefelter som går under navnet "the Killing Fields". Sammen med en tilflyttet New York-betjent begynder Jake at se omridset af et net af konspiration og nærme sig morderen og sandheden. Han er parat til at ofre alt for at forhindre at endnu en uskyldig kvinde mister livet.

Texas Killing Fields

Detaljer

Genre Historisk, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Texas Killing Fields
Instruktør Ami Canaan Mann
Udgivelsesår 2011
Tags kvinde direktør(woman director), tortur(torture), serien af mord(series of murders), flere mord(multiple murders)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film