fast food fast women

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Amos Kollek med skuespillerne Louise Lasser, Lonette McKee, Victor Argo, Robert Modica fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Bella er snart 35 år, stadig enlig trods mange forsøg på at få et fast forhold og servitrice i en coffee shop uden udsigt til hverken børn, familieliv eller den store kærlighed. Hun er dog ikke alene. Coffee shoppen er nemlig fuld af stamkunder, der alle lever hver deres trøstesløse storbyliv - ligesom Bella. En dag møder hun forfatteren og taxachaufføren Bruno, og Bella beslutter sig for a give kærligheden en ny chance. Denne gang vil hun dog ikke skræmme manden væk med sine familiedrømme, så hun spiller cool og fortæller Bruno, at hun hader børn - et hårdt slag for Bruno, hvis eks. kone netop har overdraget ham deres to børn. Trods de hårde odds sander Bella dog snart, at eventyr også kan foregå i New York.

fast food fast women

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel fast food fast women
Instruktør Amos Kollek
Udgivelsesår 2000
Tags indie, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film