The Girl On The Train

Er en Thriller film instrueret af Larry Brand med skuespillerne Stephen Lang, Nicki Aycox, Charles Aitken, Henry Ian Cusick fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
69 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilmskaberen Hart stiger på toget på Grand Central Station i New York og tager længere nordpå i delstaten for at interviewe hovedpersonerne i sit nye filmprojekt. Et tilfældigt møde med en mystisk, ung kvinde sender ham ud på en helt anden slags rejse. På et øjeblik tvinges Hart til at lægge sit magelige liv bag sig og begive sig ind i en verden, hvor grænsen mellem fantasi og virkelig er flydende. Hart fortæller sin mærkværdige historie til politibetjenten Martin (Stephen Lang) i et forhør, hvor Martin forsøger at finde ud af, om Hart er et offer eller mistænkt i denne mærkelige sag.

The Girl On The Train

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Girl On The Train
Instruktør Larry Brand
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere