The Flying Scotsman

Er en Sport, Drama film instrueret af Douglas Mackinnon med skuespillerne Crawford McInally-Kier, Morven Christie, Billy Boyd, David Hounslow fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Den skotske cykelrytter, Graeme Obree er et levende bevis på, at en stædig amatør nogle gange kan udkonkurrere de professionelle. Uden millioner af sponsorkroner i ryggen, men med sin egen specialdesignede, toptunede cykel, en ufattelig beslutsomhed og en næsten overmenneskelig udholdenhed lykkes det ham at blive verdensmester i cykling. The Flying Scotsman fortæller den sande historie om den gale skotte, der trodser alle forhindringer for at stå på sejrskamlen. Men det er også historien om en outsider, der kæmper med et skrantende mentalt helbred og en sportsverden, der ikke tåler, at man bryder dens begrænsende regler.

The Flying Scotsman

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel The Flying Scotsman
Instruktør Douglas Mackinnon
Udgivelsesår 2007
Tags indie, uafhængige film(independent film), cykel(bicycle), skotte(scot), race, cykel race(bicycle race), bipolar, cyklist(cyclist), cykling(cycling)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film