den danske pige

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Tom Hooper med skuespillerne Pixie, Matthias Schoenaerts, Sophie Kennedy Clark, Ben Whishaw fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

'Den danske pige' handler om danskeren Einar Wegener, der var den første person, der fik en kønsskifteoperation. Nyhavn, 1924. Portrætmaleren Gerda Wegener beder sin mand, landskabsmaleren Einar, om at posere som kvinde, for at hun kan færdiggøre et maleri. Oplevelsen får Einar til at indse, at han altid har følt sig som en kvinde fanget i en mands krop. Einars forvandling til Lili bliver også en udfordring for Gerda, men hun støtter sin mand, da han opsøger en tysk læge for at få verdens første kønsskifteoperation.

den danske pige

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel den danske pige
Instruktør Tom Hooper
Udgivelsesår 2015
Tags Paris, kunstner(artist), Danmark(denmark), København(copenhagen), kunst(art), LGBT, kirurgi(surgery), transseksuel(transsexual), Oscar vinder 2015(Oscar winner 2015)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film