Den magiske legetøjsbutik

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Zach Helm med skuespillerne Samantha Harvey, Madalena Brancatella, Steve Whitmire, Daniyah Ysrayl fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Velkommen til Mr. Magorium's Wonder Emporium - den mest mærkelige, fantastiske og vidunderlige legetøjsforretning i verden. Det er et fascinerende legetøjsparadis, hvor alt bliver levende, inklusive selve forretningen, og hvor de mest vidunderlige ting af enhver tænkelig slags aldrig holder op med at ske. Det vil sige indtil nu. For da Mr. Magorium, forretningens 243-årige indehaver, bekendtgør, at han langt om længe er parat til at overdrage ansvaret for den fantasiudvidende forretning til sin unge, noget usikre manager, Molly Mahoney, beslutter forretningen sig til at få et noget usædvanligt raserianfald.

Den magiske legetøjsbutik

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel Mr. Magorium's Wonder Emporium
Instruktør Zach Helm
Udgivelsesår 2007
Tags fantasy, aftercreditsstinger, klaver(piano), mørket(darkness), Magic, tro(faith), Rescue, legetøj(toy), sælge(sell), marionet(puppet), Trylleri(wizardry), legetøj Shop(toy shop)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film