smukke mennesker

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Mikkel Munch-Fals med skuespillerne Henrik Birch, Steen Richter, Alexandre Willaume-Jantzen, Dar Salim fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I 'Smukke mennesker' møder vi fire mennesker, der alle længes efter kærlighed, hvis veje på uforudsigelig vis krydses. Ingeborg (Bodil Jørgensen) føler sig ikke længere attraktiv. Jonas (Sebastian Jessen) er en ung fyr, der er så attraktiv, at han i bogstaveligste forstand kan sælge ud af det. Anna (Mille Hoffmeyer Lehfeldt) er en yngre kvinde med en fysisk skade, og Anders (Henrik Prip) en ældre mand med en psykisk brist. Alle fire vil de kæmpe sig til et bedre liv, og i filmen flettes fortællingen om de fire mennesker sammen.

smukke mennesker

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel smukke mennesker
Instruktør Mikkel Munch-Fals
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere