The Girl with All the Gifts

Er en Thriller, Drama film instrueret af Colm McCarthy med skuespillerne Glenn Close, Anamaria Marinca, Gemma Arterton, Sennia Nanua fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

I en postapokalyptisk verden er størstedelen af menneskeheden blevet forvandlet til blodtørstige rovdyr som følge af en ukendt virus. De få personer, der ikke er ramt af smitten, gemmer sig på et militærkompleks, hvor forskere forsøger at finde en vaccine. Svaret skal måske findes hos en række børn, der udviser begyndende monstertræk, men som endnu kan kontrolleres... sådan da. Efter et angreb på komplekset sendes lærerinden Helen, lægen Caroline og soldaten Eddie på flugt sammen med en lille pige, som måske er nøglen til menneskets frelse.

The Girl with All the Gifts

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Girl with all the gifts
Instruktør Colm McCarthy
Udgivelsesår 2016
Tags børn(children), London, baseret på roman(based on novel), videnskabsmand(scientist), blod(blood), lille Pige(little girl), infektion(infection), bunker, spist i live(eaten alive), gas maske(gas mask), svamp(fungus), post-apokalyptiske(post-apocalyptic), zombie, lugt(smell), london england, hvid frelseren(white savior), kalkning(whitewashing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere