brødrene på uglegården

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Anna-Louise Lefévre, Baard Owe, Bertel Lauring, Karen Wegener fra 1967

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Et sted på Fyn, hvor de levende hegn ommkrandser de bugnende marker, ligger Uglegaarden. Det er den største og rigeste gård i sognet, og den ejes af enken Dora og hendes tre stedsønner Karl, Viggo og Thomas. Deres faste tilholdssted er landsbyens kro, hvor kropigen Sara må finde sig i deres grovkornede tilnærmelser. De tre brødre har store planer med den lille nabogård "Mosegaarden". De har opdaget, at der under Mosegaardens magre marker og høje skrænter findes rågrus i store mængder. Christian Thorup, der ejer stedet, har belåntgården til op over skorstenene. Nu venter Uglegaards-brødrene bare på det rigtige tidspunkt til at overtage "Mosegaarden", men da Thorups søn uventet dukker op, bliver der kastet grus i de tre brødres skumle planer?.

brødrene på uglegården

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel brødrene på uglegården
Instruktør Alice O'Fredericks, Ib Mossin, Alice O. Frederichs
Udgivelsesår 1967
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere