Becoming Bond

Er en Biografi, Komedie, Dokumentar film instrueret af Josh Greenbaum med skuespillerne Karina Deyko, Jeff Garlin, Sofia Mattsson, Brendan Parry Kaufmann fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

En unik blanding af dokumentar og fortælling beretter den sande historie, der overgår fantasien, om George Lazenby, en fattig australsk bilmekaniker, der grundet en række utrolige omstændigheder endte som James Bond i ”On Her Majesty’s Secret Service” (1969), på trods af at han aldrig havde spillet skuespil før. Da han så blev tilbudt de næste seks Bond-film og en million dollar i tiltrædelsesbonus, takkede han nej…

Becoming Bond

Detaljer

Genre Biografi, Komedie, Dokumentar
Originaltitel Becoming Bond
Instruktør Josh Greenbaum
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), Australien(australia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere