Mickey og bønnestagen

Er en Romantik, Musik, Familie film instrueret af William Roberts med skuespillerne Walt Disney, The Dinning Sisters, The King's Men, James MacDonald fra 1947

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu

Plot

Din guide hedder Jesper Fårekylling og her byder han på to kortere tegnefilm. Først følger du den lille cirkusbjørn Bongo. Han er cirkus’ største stjerne og kan jonglere, gå på line og lave halsbrækkende akrobatkunster, som får publikum til at holde vejret. Men inderst inde vil han gerne leve et liv i frihed sammen med vilde bjørne. At klare sig på egen hånd i naturen kan vel ikke være så svært... Eller kan det? I næste eventyr kommer du med når Anders, Mickey og Fedtmule jager en rigtig ond kæmpe. Men hvilke våben har de egentlig? Et par magiske bønner!? Se Disneys spændende og fantasifulde version af den klassiske beretning om "Jack og Bønnestagen".

Mickey og bønnestagen

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Familie , Fantasy, Musical, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Fun And Fancy Free
Instruktør William Roberts, Hamilton Luske, Homer Brightman, Harry Reeves, Jack Kinney, William Morgan, N/A
Udgivelsesår 1947
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere