The Prince and Me - Bryllupsrejsen

Er en Romantik, Familie , Komedie film instrueret af Catherine Cyran med skuespillerne Joshua Rubin, Evelina Borisova, Valentin Ganev, Shelly Varod fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Først kommer kærligheden...så ægteskabet...og derefter bryllupsrejsen som er en dronning værdig. Det nygifte par Dronning Paige og Kong Edvard af Danmark ønsker at rejse væk fra offentlighedens søgelys og nyde deres længeventede bryllupsrejse. Parret rejser til det fortryllende land Belavia og drømmer om en fredelig og romantisk rejse til gamle slotte og sneklædte bjergtoppe. Men da de finder ud af at landets premierminister planlægger at forvandle stedet til et oliefelt vækkes Paiges kampånd og Edvards manglende forståelse skaber konflikt mellem det unge, royale par. Situationen bliver kun værre af at Paiges gamle flamme dukker op og vil fortælle hemmeligheder fra hende fortid.

The Prince and Me - Bryllupsrejsen

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Komedie
Originaltitel The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon
Instruktør Catherine Cyran
Udgivelsesår 2008
Tags kvinde direktør(woman director), Prins(prince), efterfølger(sequel), dronning(queen), Royalty, bryllupsrejse(honeymoon), ferie(vacation), Ski, Europa(europe)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film