Krummerne: Alt På Spil

Er en Familie , Komedie film instrueret af Barbara Topsøe-Rothenborg med skuespillerne Morten Christensen, Aron Bratlann, Lars Bom, Victor Stoltenberg fra 2014

Sammenlign priser

Køb
129 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Filmen 'Krummerne - Alt på spil' handler om Mads ”Krumme” Krumborg har brug for en ny cykel, så han kan deltage i et vigtigt ræs mod naboskolen. Men det bliver svært at få råd til en ny sprinter, da drengens far pludseligt beslutter sig for at opsige sit job for at opfinde en maskine, der ifølge ham selv vil forandre verden. Samtidig får et par svindlere færten af farens opfindelse, og da familien Krumborgs fremtid er i problemer, må Krumme og hans søskende træde i karakter og redde dagen. Den danske familiefilmsserie starter forfra i hænderne på Barbara Topsøe-Rothenborg, der spillede Yrsa i ’Krummerne’ (1990) og ’Krummerne 2: Stakkels Krumme’ (1992). Holdet foran kameraet er også udskiftet, hvilket har givet plads til nye unge skuespillere som Victor Stoltenberg og Martine Hjejle.

Krummerne: Alt På Spil

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Krummerne: Alt På Spil
Instruktør Barbara Topsøe-Rothenborg
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere