LasseMajas Detektivbureau - Skygger Over Valleby

Er en Familie film instrueret af Pontus Klänge med skuespillerne Sofia Rönnegård, Amanda Pajus, Barbro 'Babben' Larsson, Lukas Holgersson fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Vallebys politistation er lukningstruet, og Lasse og Maja må sammen med politimesteren finde en måde at redde den på. Da det ærværdige Granats auktioner kommer til byen, øjner vores helte en chance for at vise verden, hvad de og Vallebys politi kan præstere. De får dog kam til deres hår, da den berygtede tyv Kunstskyggen pludselig er på spil.

LasseMajas Detektivbureau - Skygger Over Valleby

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel LasseMajas Detektivbyrå: Skuggor över Valleby
Instruktør Pontus Klänge, walter söderlund
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere