kvindelist og kærlighed

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Peer Guldbrandsen med skuespillerne Pedro Biker, Kai Simon, Kjeld Petersen, Ib Hansen fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Han (Preben Mahrt) er meget lykkelig - og stolt! For han tror, at han er en stor, stor jæger, der hjembringer sit skønne bytte, Eva. Men hun (Ulla Lock) ved bedre og det gør hendes tre medsøstre også der tropper op til globryllup, for piger ved naturligvis alt, hvad der er værd at vide om kvindelist og kærlighed. Med et totalt forvirret, men medlidende smil til de tre ulykkelige, som han ikke fik, flygter han med sin purunge brud. Til gengæld morer de tre sig med at fortælle hinanden sagens rette sammenhæng - hvordan det i virkeligheden er gået til med den ynge lykke - ad hvilke snørklede stier, Han er nået frem til sit bryllup. For det har hele tiden været byttet, der har jagtet jægeren, og - uden han et øjeblik har anet det - har han snarere været kastebold end Don Juan. Det er ikke kedeligt, hvad pigerne "bekender" for hinanden - det er et lystspil - der ganske vist ikke handler om "at sådan er kvinder"! Det handler allerhøjest om, at sådan er kvinder også!

kvindelist og kærlighed

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel kvindelist og kærlighed
Instruktør Peer Guldbrandsen
Udgivelsesår 1960
Tags Kvindelist, kærlighed
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere