Snekker Andersen Og Julenissen

Er en Familie , Komedie film instrueret af Terje Rangnes med skuespillerne Filip Lubbock-Myrseth, Trond Espen Seim, Thor Michael Aamodt, Dag Håvard Engebråten fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
129 kr Altid Se nu

Plot

Snedker Andersen elsker julen højere end nogen anden højtid, og og han gør alt for, at familien hvert år skal få en rigtig jul. Og det vigtigste ved julen er jo som bekendt besøget af selveste julemanden! Men denne jul går det ikke helt som planlagt. Snedker Andersen glider iført fuldt julemandskostume, og efter en vild kælketur støder han ind i den ægte julemand. De to bestemmer sig for at lave en byttehandel - "Jeg går ind til dine børn, og du går ind til mine". Julemandens familie har aldrig før haft besøg af en ægte snedker, og familien Andersen har aldrig før haft besøg af den ægte julemand ... Alf Prøysens charmerende og stemningsfulde juleeventyr er endelig blevet til en film.

Snekker Andersen Og Julenissen

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Snekker Andersen Og Julenissen - Hd
Instruktør Terje Rangnes
Udgivelsesår 2016
Tags Santa Claus
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere