Asterix: Byplanlæggeren

Er en Animation film instrueret af Alexandre Astier med skuespillerne François Morel, Florence Foresti, Géraldine Nakache, Alexandre Astier fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Vi skriver år 50 f.Kr., og der er stadig én lille landsby i det nordlige Gallien, som endnu ikke er underlagt den romerske overmagt. Kejser Cæsar beslutter at jævne landsbyen og de omkringliggende skove med jorden for at opføre et luksusboligkompleks, 'Palæet for Guder'. Det vil den gæve gallerkriger Asterix og hans trinde ven, Obelix, naturligvis ikke finde sig i.

Asterix: Byplanlæggeren

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Astérix: Le domaine des dieux (Danish Dub)
Instruktør Alexandre Astier, Louis Clichy
Udgivelsesår 2014
Tags 3D animation
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film