it's kind of a funny story

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Ryan Fleck med skuespillerne Jared Goldstein, Lauren Graham, Lou Myers, Adrian Martinez fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En hjertevarme komedie, om hvordan man kan finde meningen med livet. Sommetider er ens tanker ikke helt så tossede, som man tror... Det finder Craig ud af, da han indlægger sig selv på en psykiatrisk klinik for at slippe væk fra hverdagens stress og jag. På klinikken får han sig en mentor, en mulig kæreste og en ny chance i livet.

it's kind of a funny story

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel it's kind of a funny story
Instruktør Ryan Fleck, Anna Boden
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director), indie, teenagere(teenagers), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), selvmord(suicide), uafhængige film(independent film), depression, kommer af alder(coming of age), Teen film(teen movie), psykiatrisk Ward(psychiatric ward), KoLay, teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film