Asterix og de olympiske lege

Er en Fantasy film instrueret af Frédéric Forestier med skuespillerne Franck Dubosc, José Garcia, Mónica Cruz, Alexandre Astier fra 2008

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
109 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Asterix og Obelix tager til Olympia i forsøget på at hjælpe deres ven Romantix med at vinde De Olympiske Lege. Den unge galler Romantix er stormende forelsket i prinsesse Irina, men Irina skal mod sin vilje giftes med Cæsars søn Brutus. I forsøget på at redde sig ud af giftermålet udfordrer hun Brutus og Romantix. Den, der vinder De Olympiske Lege, får lov til at gifte sig med hende. Nu får Romantix for alvor brug for hjælp, men heldigvis springer vennerne Asterix og Obelix til med en hel masse trylledrik i bagagen. Det bliver en spændende og farefuld kamp om sejren, for Brutus har også et par tricks i ærmet, og han vil gøre alt for at vinde prinsessen og tage magten fra sin far Julius Cæsar. Med danske stemmer af bl.a. Mads Keiser, Peter Aude og Jesper Asholt.

Asterix og de olympiske lege

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Astérix aux Jeux Olympiques
Instruktør Frédéric Forestier, Thomas Langmann
Udgivelsesår 2008
Tags konkurrence(competition), Grækenland(greece), Colosseum, Olympiske spil(olympic games), kejser(emperor), hest(horse), roman, Magic potion, vilde vildsvin(wild boar), regeringsførelse(governance), galier
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film