revykøbing kalder

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Katrine Hedman med skuespillerne Annie Birgit Garde, Grethe Sønck, Kai Løvring, Birthe Kjær fra 1973

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Filmoptagelse af Volmer Sørensens succesrevy fra 1973. I Nykøbing Falster havde Volmer i 70'erne stor succes med en række revyforestillinger med sin velkvalificerede stab af populære kunstnere, omfattende Kai Løvring, Grethe Sønck, Birthe Kjær, Ole Søltoft og Annie Birgit Garde. Direktøren selv var med både foran og bagved, og en stor del af musikken blev skrevet, arrangeret og spillet af Henrik Krogsgaard. I denne filmudgave er nogle af numrene flyttet væk fra scenen og ud i byen, så billederne udnyttes bedre end blot ved affilmet teater. Trine og Werner Hedman stod for filminstruktionen.

revykøbing kalder

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel revykøbing kalder
Instruktør Katrine Hedman, Werner Hedman
Udgivelsesår 1973
Tags

Anmeldelser

Skuespillere