helle for lykke

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Finn Henriksen med skuespillerne Erik Wedersøe, Lene Vasegaard, Peter Bonke, Helle Hertz fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En sommeraften mødes 2 unge mennesker ved sundet. Han Poul (Peter Bonke) og hun Anna (Lene Vasegaard). De prøver at finde takten, men det lykkes ikke rigtigt. Midt under deres eksperimenteren dukker en mandsperson op. Karl (Erik Wedersøe). Han lider af ulykkelig kærlighed og vil drukne sig. Anna og Poul skilles som uvenner. Poul forhindrer Karl i sit forehavende, og foreslår ham at prøve havnen næste gang. Hans ulykkelige kærlighed hedder Lykke (Helle Hertz). Hun er danserinde i ”Go Go Happy Night ”diskoteket, som ejes af benhårde Steffensen (Axel Strøbye).

helle for lykke

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel helle for lykke
Instruktør Finn Henriksen
Udgivelsesår 1969
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere