når enden er god

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Sven Methling med skuespillerne Mimi Heinrich, Buster Larsen, Peter Steen, Jan Methling fra 1964

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Journalisten Claudius, er forelsket i Dorte men mister sit job, og hendes far vil ikke give sit samtykke før Claudius har fundet et job med god løn... Tingene går helt amok, i et forrygende tempo og afsindige forhindringer - men kan Claudius få sin Dorte?

når enden er god

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel når enden er god
Instruktør Sven Methling
Udgivelsesår 1964
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere