Afsporet

Er en Thriller, Drama film instrueret af Mikael Håfström med skuespillerne David Morrissey, Vincent Cassel, Giancarlo Esposito, Catherine McCord

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Charles og Lucinda mødes på et tog i Chicago, og sød musik opstår. De er begge gift, men indleder alligevel en affære. En dag, da de befinder sig på et hotelværelse, bliver de overfaldet af en gangster, som derefter forsøger sig med afpresning, ved at true dem med at afsløre deres affære overfor deres respektive ægtefæller.

Afsporet

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Derailed
Instruktør Mikael Håfström
Udgivelsesår 0
Tags brev(letter), forholdet problemer(relationship problems), Anonym brev(anonymous letter), hævn(revenge), baseret på roman(based on novel), afpresning(blackmail), fængsel(prison), Business mand(business man), vold(violence), affære(affair), voldtægt(rape), kone mand forholdet(wife husband relationship), bedrag(deception), Flashback, familiens dagligt liv(family's daily life), mand mellem to kvinder(man between two women), Chicago, Hotel værelse(hotel room), slå(beating), reklame Executive(advertising executive), underslæb(embezzlement), tegnebog(wallet), abort(abortion), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), Chicago Illinois, pendler toget(commuter train)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film