Fortryllet

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Kevin Lima med skuespillerne Susan Sarandon, James Marsden, Fred Tatasciore, Patrick Dempsey fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Den smukke prinsesse Giselle er blevet forvist fra sit magiske, musikfyldte animerede land af den onde dronning og befinder sig nu i den ubarmhjertige virkelighed, der præger det moderne Manhattan.

Fortryllet

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel Enchanted
Instruktør Kevin Lima
Udgivelsesår 2007
Tags musikalske(musical), prinsesse(princess), Walt Disney, dronning(queen), fantasy verden(fantasy world), animation, fe fortælling(fairy tale), Portal, gift Apple(poison apple), onde heks(evil witch), en del animation(part animation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film