mutant girls squad

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Yoshihiro Nishimura med skuespillerne Yoshihiro Nishimura, Noboru Iguchi, Kentarô Shimazu, Naoto Takenaka fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Rin er en helt normal pige - eller sådan ser det i hvert fald ud. Men på hendes 16 års fødselsdag afslører hendes far en hemmelighed for hende - Rin er en mutant med helt særlige evner. Kort tid efter myrdes hendes forældre, og den traumatiske oplevelse sætter skub i Rins fremadskridende mutation. Hendes krop forvandles til et dødbringende våben, og hun optages i en gruppe af mutanter, der kæmper mod menneskeheden. Men Rin indser at kampen mellem mutanter og mennesker er meningsløs, og sammen med sin veninde Yoshi prøver hun at genoprette verdensfreden.

mutant girls squad

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Gyser, Thriller
Originaltitel mutant girls squad
Instruktør Yoshihiro Nishimura, Noboru Iguchi, Tak Sakaguchi
Udgivelsesår 2010
Tags Gore, sygeplejerske(nurse), Cook, mutant, skolepige(schoolgirl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film