My Corsican Romance

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Jean-Luc Perreard med skuespillerne Leïla Bekhti, Fred Testot, Catherine Gandois, Clément Aubert fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

35-årige Jean bor stadig sammen med sin mor på Korsika, hvor han arbejder som kok i familiens restaurant. Hans fremtid er forudbestemt og absolut ikke spændende: han skal blive boede i området og overtage familieforetagendet. Men en dag smiler skæbnen til ham. Han møder tilfældigt den unge Nora, der ved et uheld falder i havet under en sejlads. Dette bliver begyndelsen på en hektisk nat, hvor en biltur med denne kvinde, der er lige så uforudsigelig som hun er attraktiv, fører Jean langt væk hjemmefra. eventyr, han aldrig havde kunnet drømme om.

My Corsican Romance

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Itinéraire Bis
Instruktør Jean-Luc Perreard
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere