Thelma

Er en Romantik, Drama film instrueret af Joachim Trier med skuespillerne Oskar Pask, Eili Harboe, Ingrid Jørgensen Dragland, Martha Kjørven fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

En ung norsk kvinde flytter til Oslo og forelsker sig i sin smukke kvindelige klassekammerat. Næsten samtidig begynder hun at lægge mærke til sin gryende forbindelse og uforklarlige med overnaturlige fænomener.

Thelma

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Thelma
Instruktør Joachim Trier
Udgivelsesår 2017
Tags Universitet(university), far datter forholdet(father daughter relationship), besættelse(obsession), kristendommen(christianity), lesbisk(lesbian), seksuel besættelse(sexual obsession), overnaturlige beføjelser(supernatural powers), LGBT, tvangspræget Kærlighed(obsessive love), hysteri(hysteria), beslaglæggelse(seizure), lesbisk forholdet(lesbian relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere