Tomorrowland: A World Beyond

Er en Action, Fantasy film instrueret af Brad Bird med skuespillerne Raffey Cassidy, Nicholas Barrera, Kathryn Hahn, Jedidiah Goodacre fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Casey er en kvik og optimistisk teenagepige med en lidenskabelig interesse for videnskab. Frank er et midaldrende opfindergeni, som er blevet kynisk og desillusioneret efter en skelsættende oplevelse i sin ungdom. Casey og Franks fælles skæbne fører dem på en farlig mission for at finde hemmeligheden bag 'Tomorrowland': en gådefuld og avanceret fremtidsby, der ligger i en alternativ dimension.

Tomorrowland: A World Beyond

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Tomorrowland
Instruktør Brad Bird
Udgivelsesår 2015
Tags skæbne(destiny), Apocalypse, opfinder(inventor), IMAX, Dreamer, futuristisk bil(futuristic car), futuristisk City(futuristic city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film