Bilal: En Ny Helt Er Født

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Ayman Jamal med skuespillerne Thomas Ian Nicholas, Jon Curry, Jacob Latimore, Fred Tatasciore fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

For tusinde år siden blev en dreng med en drøm om at blive en mægtig kriger bortført med sin søster og taget til et land langt hjemmefra. Bilal kastes ind i en verden, hvor grådighed og uretfærdighed hersker, og finder modet til at hæve stemmen og skabe en forandring. Denne historie, der er inspireret af virkelige hændelser, handler om en ægte helt, der vil blive mindet i tiden og historien.

Bilal: En Ny Helt Er Født

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Bilal: A New Breed of Hero
Instruktør Ayman Jamal, Khurram H. Alavi, Khurram Alavi
Udgivelsesår 2016
Tags søster(sister), drøm(dream), Dreng(boy), Hero, inspireret af True begivenheder(inspired by true events), grådighed(greed), Legend, uretfærdighed(injustice), frihed(freedom), kriger(warrior), at overvinde(overcoming), bortført(abducted)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere