Funny Face

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af Stanley Donen med skuespillerne Jean Del Val, Robert Flemyng, Audrey Hepburn, Dovima fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Maggie og Dick overtage Embryo Concepts, som bliver drevet af den generte boghandel ekspedient og amatør filosof, Jo Stockton. Maggie beslutter at anvende Jo i first mode skud, for at give det en mere intellektuel look. Jo ønsker mere end noget andet i verden til at komme til Paris og deltage i den berømte filosof og professor Emile Flostres fordrag. Da Dick kommer tilbage til mørkekammer, ser han noget i Jo ansigt, det "nye" og "friske", og som ville være perfekt til hans kampagne.

Funny Face

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie
Originaltitel Funny Face
Instruktør Stanley Donen
Udgivelsesår 1957
Tags Paris, fotograf(photographer), Eiffel Tower Paris, Magazine, bog butik(book store), intellektuel(intellectual), amerikaner i paris(american-in-paris)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere