Emil og Ida fra Lønneberg

Er en Familie film instrueret af Alicja Björk med skuespillerne Kristian Boland, Astrid Lindgren, Gustav Föghner, Siw Carlsson fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I Katholt i Lønneberg Småland, boede Emil og hans lillesøster Ida. Emil lavede ballade næsten hver dag og måtte sidde i træskuret som straf for det. Emil syntes der var temmelig rart i træskuret. Han sad der stille og snittede træmænd, indtil han blev lukket ud. Astrid Lindgrens fortællinger, illustreret af Björn Berg.

Emil og Ida fra Lønneberg

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Emil & Ida i Lönneberga
Instruktør Alicja Björk, Per Åhlin, Lasse Persson
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere