Lilting

Er en Romantik, Drama film instrueret af Hong Khaou med skuespillerne Leila Wong, Morven Christie, Ben Whishaw, Pei-pei Cheng fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

I det moderne London sørger en cambodjansk-kinesisk mor over sin søns alt for tidlige død. Hendes verden forstyrres pludselig af en fremmedes tilstedeværelse. Vi observerer deres problemer med at kommunikere uden et fælles sprog. Gennem en tolk stykker de deres minder om en mand, de begge elskede højt, sammen og indser, at de, selvom de ikke deler et sprog, er de forbundet i sorgen.

Lilting

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Lilting
Instruktør Hong Khaou
Udgivelsesår 2014
Tags homoseksualitet(homosexuality), LGBT, mand mand Kys(male male kiss), bøsse par(gay couple), tabt Kærlighed(lost love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film