Skønheden Og Udyret

Er en Romantik, Fantasy film instrueret af Christophe Gans med skuespillerne Dejan Bucin, Jonathan Demurger, Vincent Cassel, Louka Meliava fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Fransk nyfortolkning af det klassiske eventyr med fantastiske effekter og store skuespillere. I filmen følger vi den smukke og kloge Belle, som holdes fængslet i et slot af et mystisk udyr. Med hjælp fra slottets forheksede tjenestefolk, spirer en romance mellem de to umage venner. Belle lærer den vigtigste lektie af alle - at virkelig skønhed kommer indefra.

Skønheden Og Udyret

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy
Originaltitel La Belle Et La Bête
Instruktør Christophe Gans
Udgivelsesår 2014
Tags Kærlighed(love), Castle, transformation, skov(forest), baseret på roman(based on novel), forbandelse(curse), Surrealisme(surrealism), Magic, fe fortælling(fairy tale), Beast, baseret på fe fortælling(based on fairy tale), Healing magt(healing power), mand Beast(man beast), Giant mand(giant man), maleriske(picturesque)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film