Syv liv

Er en Romantik, Drama film instrueret af Gabriele Muccino med skuespillerne Barry Pepper, Madison Pettis, Robinne Lee, Tim Kelleher fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ben er en ung IRS-agent, der er deprimeret og tynget af skyld. Han bærer på en skæbnesvanger hemmelighed og for at rette op på fortiden forseelser beslutter han sig for at hjælpe syv fremmede mennesker i nød. En af de syv er kvinden Emily, som Ben forelsker sig i. Men mødet med Emily betyder også at Ben bliver konfronteret med sin fortid og at han nye forehavende ikke går helt efter planen.

Syv liv

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Seven Pounds
Instruktør Gabriele Muccino
Udgivelsesår 2008
Tags selvmord forsøg på(suicide attempt), pianist, orgel transplantation(organ transplant), vegetar(vegetarian), blind, skat Collector(tax collector), blod type(blood type)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere