Battle of the Sexes

Er en Biografi, Komedie, Drama film instrueret af Jonathan Dayton med skuespillerne Natalie Morales, Eric Christian Olsen, John C. McGinley, Emma Stone fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

Få ting kan samle en hel nation omkring tv-skærmene, men det var tilfældet med en tenniskamp i 1973. På den ene side af nettet: Den populære, kvindelige tennisstjerne Billie Jean King, der var træt af, at kvinderne fik mindre i præmiepenge, og som førte an i skabelsen af en liga med bedre forhold for kvindelige spillere. På den anden side af nettet stod den tidligere tennismester Bobby Riggs, der syntes, at kvinderne bare skulle tilbage til kødgryderne, og som så dette som en mulighed for at promovere sig selv, score nogle penge og ydmyge en af de dér højrøvede kvinder. Linjerne var hårdt trukket op, der var meget på spil. Kampen blev set af 50 millioner seere i USA!

Battle of the Sexes

Detaljer

Genre Biografi, Komedie, Drama
Originaltitel Battle of the Sexes
Instruktør Jonathan Dayton, Valerie Faris
Udgivelsesår 2017
Tags Sport, 1970s, biografi(biography), tennis, tennis match, udstilling match(exhibition match)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere