Racer And The Jailbird

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Michaël R. Roskam med skuespillerne Matthias Schoenaerts, Thomas Coumans, Kerem Can, Corentin Lobet fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den elegante Gino forelsker sig hovedkuls i den unge racerkører Bénédicte . Følelserne gengældes, men han – viser det sig pø om pø – arbejder vist ikke på den rigtige side af loven. Et større og ikke ufarligt kup er under forberedelse, og så er fanden løs i Bruxelles, som agerer bagtæppe for en film, der både sætter tilskuerens puls i vejret via sin lidenskabelige kærlighedshistorie og sit medrivende og ind i mellem hæsblæsende spil med musklerne.

Racer And The Jailbird

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Le Fidèle
Instruktør Michaël R. Roskam
Udgivelsesår 2017
Tags passion, gangster, Bank røver(bank robber), fængsel(prison), Heist, pansrede lastbil(armored truck), racerbil driver(racecar driver), racing driver
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere