Detroit

Er en Thriller, Drama film instrueret af Kathryn Bigelow med skuespillerne Joseph David-Jones, Darren Goldstein, Chris Chalk, Kaitlyn Dever fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Byen er under udgangsforbud, og en aften da politiet patruljerer i gaderne, hører de uroligheder ved Algiers Motel, så de skyder mod bygningen. Sikkerhedsvagten Melvin Dismukes arbejdede på hotellet under skyderiet, hvor tre unge afroamerikanske mænd blev myrdet. Senere da Dismukes skal afhøres af politiet, bliver han beskyldt for den kriminelle gerning.

Detroit

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Detroit
Instruktør Kathryn Bigelow
Udgivelsesår 2017
Tags racisme(racism), mord(murder), kirke koret(church choir), politiet brutalitet(police brutality), kirke(church), Detroit, brand(fire), politiet vold(police violence), slå(beating), baseret på True begivenheder(based on true events), 1960s
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere