nanny mcphee med nye tryllerier

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Susanna White med skuespillerne Bill Bailey, Oscar Steer, Maggie Smith, Maggie Gyllenhaal fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

Nanny McPhee med nye tryllerier er anden film i rækken af de hylende morsomme, magiske og hjertevarme eventyr, som har fortryllet børn over hele kloden. Emma Thompson spiller igen den mystiske barnepige, som altid dukker op, når der er mest brug for hende, men også når hun er mindst velkommen ... Denne gang udspiller eventyret sig på en bondegård, hvor der er krig på kniven mellem de livlige bondebørn og deres forkælede fætre fra storbyen. Nanny McPhee giver børnene fem nye lærestreger ved hjælp af sine tryllerier, der omfatter en flyvende motorcykel og en lille gris, der klatrer i træer.

nanny mcphee med nye tryllerier

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel nanny mcphee med nye tryllerier
Instruktør Susanna White
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director), barnepige(nanny), børn(children), fantasy, aftercreditsstinger, duringcreditsstinger
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film