mighty ducks, the

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Stephen Herek med skuespillerne Lane Smith, Elden Henson, Emilio Estevez, Josef Sommer fra 1992

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu

Plot

Som straf for at få en spritdom er hotshot-advokat Gordon Bombay idømt samfundstjeneste, hvor han skal træne det elendige Mighty Ducks hockey-hold. I første omgang tilbageholdende, men i sidste ende forvandler Gordon en flok outsidere og udskud til et nr. 1 hold i miniput-ligaen og overvinder sine egne barndomstraumer i processen.

mighty ducks, the

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel mighty ducks, the
Instruktør Stephen Herek
Udgivelsesår 1992
Tags Sport, Ice hockey, Sport Team(sports team), den store spil(the big game), hockey spil(hockey game), feel good slutter(feel-good ending), vinde(winning)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film